به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان، مهمترین اهداف این جشنواره را ایجاد
فضای همدلی، دوستی، در محیطی شاد و مفرح برای کارکنان و ترویج فرهنگ تغذیه سالم می
توان برشمرد.
کارشناس بهداشت تغذیه در ادامه این برنامه با بیان اینکه تمامی شرکت
کنندگان جشنواره با ارائه غذایی خوش طعم، متنوع و با کیفیت و همچنین بهره از خلاقیت،
ذوق و هنر آشپزی در افزایش سطح کیفی مسابقه نقش داشتند و با احترام به شرکت
کنندگان، یک تن از بانوان را به عنوان بانوی سرآشپز معرفی نمودند.
تصاویر مرتبط