به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان ، دکتر مغینمی گفت : صید میگوی پرورشی گونه وانامی در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان از اوایل مهر ماه آغاز گردید و همچنان ادامه دارد .
مدیر کل شیلات خوزستان افزود : از مجموع 56 مزرعه پرورش میگو با سطح زیر کشت 660 هکتار تاکنون 150 تن میگو برداشت شده است و پیش بینی
می شود از این مزارع جمعاً 400 تن میگو برداشت شود .
به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان ، دکتر مغینمی گفت : صید میگوی پرورشی گونه وانامی در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان از اوایل مهر ماه آغاز گردید و همچنان ادامه دارد . مدیر کل شیلات خوزستان افزود : از مجموع 56 مزرعه پرورش میگو با سطح زیر کشت 660 هکتار تاکنون 150 تن میگو برداشت شده است و پیش بینی می شود از این مزارع جمعاً 400 تن میگو برداشت شود . وی افزود : در سالهای گذشته با بروز بیماری لکه سفید در میگوی گونه ایندیکوس که منجر به بررسی امکان جایگزینی سایر گونه های میگو از طریق مطالعات وسیع کاربردی در شیلات خوزستان گردید ، کارشناسان شیلات و مرکز تحقیقات آبزی پروری گونه وانامی را نسبت به گونه های دیگر در برابر بیماری و تغییرات دما مقاومتر دانسته و این گونه امسال برای نخستین بار در سطح 660 هکتار در چوئبده آبادان با مشارکت و استقبال کم نظیر پرورش دهندگان میگو زیر کشت رفت . دکتر مغینمی اضافه کرد : به منظور فرآوری و بسته بندی میگوهای پرورشی ، 5 کارخانه عمل آوری و بسته بندی در چوئبده آبادان آماده و مشغول به کار شده است . قابل ذکر است فعالیت مجدد مزارع و احیاء این صنعت با هدایت ستاد میگو و با مسئولیت ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان و مشارکت مرکز تحقیقات آبزی پروری جنوب کشور ، سازمان دامپزشکی ، بهره برداران و دیگر دستگاههای مرتبط با موضوع انجام گرفته است .
|
|
۲۴ مهر ۱۳۸۷ ۲۳:۴۲
|
تعداد کلیک:
۲,۲۹۹
|
|