به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان، نبی الله
لجم اورک باقری، اهداف برگزاری این جشنواره را فرهنگ سازی، افزایش مصرف آبزیان و بالا
بردن سرانه مصرف استان با توجه به نقش و جایگاه آبزیان در حفظ سلامت مردم برشمرد و
اذعان داشت: کیفیت برنامه در سطح عالی برگزار شد و بیشتر از ۴۰ شرکت کننده در مسابقه
شرکت داشتند که بیشتر غذاها از ماهیان پرورشی تهیه شده بود.
وی استقبال مردم و دستگاه های اجرایی شهرستان باغملک
را در برگزاری هر چه بهتر این رویداد رضایت بخش دانست و افزود: این سومین جشنواره با
تاکید بر مصرف آبزیان پرورشی استان (ماهیان
گرمابی) در سال جاری بوده است و در روزهای آینده شهرستان شوشتر میزبان بعدی
ما خواهد بود.
رئیس گروه صنایع شیلاتی و توسعه بازار اداره کل شیلات
خوزستان، با بیان اینکه مشکل اصلی در تداوم اجرای این جشنواره ها بحث اعتبارات مورد
نیاز است خواستار شد: همه دستگاه های اجرایی در استان شیلات را در برگزاری این برنامه
ها یاری دهند.
گفتنی است، معاون فرماندار، روسای اداره آموزش و پرورش،
شبکه بهداشت و جهاد کشاورزی و اداره شیلات شهرستان و شهردار منطقه نیز حضور داشتند
و در پایان به شرکت کنندگان برتر که بر اساس نظر داوران بهترین غذاها را ارائه نمودند
با اهدا جوایزی تجلیل به عمل آمد.