به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، فتح اله ابوعلی در نخستین جلسه کارگروه صید و بنادر ماهیگیری استان که امروز چهارشنبه در سالن جلسات معاونت امنیتی انتظامی استانداری خوزستان برگزار شدگفت: باید جهت سهولت سوختگیری شناورهای صیادی وارد عمل شد
ایشان با اشاره به مشکلات سامانه سازمان بنادر در مدت اخیر پیشنهاد دادند که بمنظور جلو گیری از زمین گیر شدن ناوگان صیادی در چنین مواقعی، تامین سوخت شناورهای صیادی ازطریق تایید شیلات و بصورت دستی صورت پذیرد.
ابوعلی بیان کرد: سالانه بیش از 2 هزار و 500 قایق فاقد هویت با عنوان قایق های صیادی به صورت غیر مجاز وارد صیدگاه های استان می شوند. که لازم است باهماهنگی اداره کل محیط زیست و دریابانی از ورود آنها به دریا جلوگیری گردد.
این مقام مسئول بر اولویت بندی مشکلات جامعه صیادی تاکید کرد و گفت: برای رفع مشکلات صیادان طی زمان بندی مشخص برنامه ریزی می کنیم.
مدیر کل شیلات خوزستان گفت: برنامه های خوبی برای حفظ اشتغال موجود در دریا، بازسازی ذخایر دریایی، احداث بنادر صیادی، لایروبی بنادر و ... داریم.
که با مشارکت مسئولین محلی، جامعه صیادی و سازمان شیلات ایران محقق خواهند شد.
وی افزود: اگر اعتبارات عمرانی تخصیص یابد تا پایان سال دو بندر در شهرستان های شادگان و هندیجان به بهره بردادی خواهد رسید و ۲۰۰ سازه زیست گاه مصنوعی در صید گاه های استان مستقر خواهد شد.
در ادامه این جلسه مدیر کل انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان گفت: با توجه به اهمیت صنعت شیلات در اقتصاد استان باید مشکلات حوزه صید و بنادر ماهیگیری رصد شود.
عبداله حسینی بیان کرد: اولویت بندی مشکلات و ارایه پیشنهادات و راهکارها ی تخصصی در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح میشود تا با حضور استاندار برای حل آنها اقدام گردد.
وی، با بیان اینکه باید در بحث صدور مجوز صید نظارت بیشتری صورت گیرد افزود: در این صورت ذخایر آبزیان حفظ خواهد شد.
گفتنی است رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، مدیر عامل اتحادیه صیادان، معاونین اداره کل حفاظت محیط زیست و اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی استان و مدیریت پخش فراورده های نفتی آبادان از دیگر حاضران نخستین کارگروه صید و بنادر و ماهیگیری خوزستان بودند.