به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان این طرح در زمینی به وسعت ۵۰ هکتار اجرا میشود که در زمان بهره برداری از آن ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و یکهزار و ۲۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار می شوند.
تراکم تولید این طرح ۳۰ کیلوگرم در متر مکعب است که ۱۰ مزرعه ۲ هکتاری، ۲۰ کارگاه یک هکتاری، ۵۶۰ استخر ۱۰ تنی، کارگاه تولید خوراک، کارگاه فرآوری و بسته بندی، کارگاه یخ ساز،یبارانداز و انبار مرکزی در این طرح اجرا می شود.
استاندار خوزستان در حاشیه این آیین گفت: اعتبار کلی این طرح یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که ۱۰ هزار تن انواع آبزیان تولید می کند.
غلامرضا شریعتی افزود: مدت زمان اجرای این طرح پنج سال است، که فاز نخست آن با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال و تولید یکهزار تن، در مدت هشت ماه به بهره برداری می رسد.
شریعتی با بیان اینکه مجتمع متراکم و فوق متراکم تکثیرو پرورش آبزیان طرح ارزشمندی است، افزود:با سیاستگذاری که از 4 سال پیش برای توسعه آبزی پروری در استان انجام شد، استان خوزستان از رتبه چهارم به رتبه نخست کشور ارتقا پیدا کرد که با اجرای اینگونه طرح ها این رتبه حفظ خواهد شد.
وی در پایان به صرفه جویی در مصرف آب در این طرح اشاره کرد و ادامه داد: به علت اینکه این طرح مدرن و متراکم است مصرف آب با وجود ظرفیت تولید ۱۰ هزارتنی در حداکثر ۳۰۰ لیتر بر ثانیه است.
وی گفت: اگر بنا بود حوضچه های سنتی زده شود ۲۰ هزار لیتر بر ثانیه آب مصرف می شد.
شهرستان گتوند با برخورداری از رودخانه کارون، استخرها، کانالهای آبیاری کشاورزی، دریاچه سدهای تنظیمی و سد گتوند علیا از ظرفیت بالایی در زمینه توسعه آبزی پروری برخوردار است و ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطبهای شیلات استان خوزستان را دارد.