کارگاه مدیریت پیشگیری از بیماریهای مزارع پرورش ماهیان گرمابی به همت ادارهکل شیلات خوزستان در مهمانسرای شیلات در اهواز برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح علمی کارکنان با حضور رئوسای ادارات شیلات شهرستانها و کارشناسان گروه آبزی پروری شیلات خوزستان برگزار گردید.
سرپرست اداره کل شیلات خوزستان در این خصوص گفت : گام نخست پرورش ماهیان گرمابی، مدیریت و مراقبتهای بهداشتی است .
غلامرضا افتخاری نسب اظهار کرد : مهمترین ، آسانترین و کمهزینه ترین روش پرورش ماهیان گرمابی، جلوگیری از آلوده شدن آنها به عوامل بیماری زا است .
افتخاری نسب ، با اشاره به اینکه ماهیان به ندرت بیمار میشوند تصریح کرد : در پرورش ماهیان گرمابی به خصوص متراکم ، کاربرد نادرست فن آوری پرورش متراکم ماهی و مدیریت بهداشتی ضعیف مزرعه گاه سبب مرگ و میر ماهی ها در مزارع میشود.
وی افزود : از آنجا که درمان ماهیان بسیار هزینه بر است ، لذا مدیریت پیشگیری از بیماری های ماهیان گرمابی و برگزاری دوره های فنی تخصصی اهمیت وافری در سلامت ماهیان گرمابی دارد.