معاون آبزی پروری شیلات خوزستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۲۲ میلیون قطعه (مشتمل بر ۱۱/۱۰۰/۰۰۰ قطعه لارو ماهیان بومی و ۱۱/۲۷۰/۰۰۰ قطعه انواع بچه ماهی) در منابع آبی استان رهاسازی شده است .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، میرزایی ،هدف از رهاسازی بچه ماهیان بومی توسط اداره کل شیلات خوزستان را ،حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان خواند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه وقوع سیلاب در بهار سال گذشته سبب بروز خساراتی نسبتا سنگین به تاسیسات مراکز تکثیر ماهیان گرمابی و بومی محل تامین بچه ماهی گردید اظهار کرد : آبگرفتگی و قطعی برق ناشی از این رخداد باعث شد علاوه بر اتلاف زمان تکثیر به تاسیسات الکترومکانیکال مراکز بازسازی ذخایر آبزیان خساراتی وارد شود.
وی افزود : این ارقام در راستای افزایش تولید آبزیان، کمک به حفظ ذخایر ارزشمند ماهیان بومی، ایجاد اشتغال پایدار و کمک به معیشت افراد بومی در منابع آبی، تولید و رها سازی شد.
معاونت آبزی پروری شیلات خوزستان گفت :علاوه بر آمار اعلامی، تعداد ۲/۳۰۰/۰۰۰ قطعه بچه ماهی تولیدی در اختیار مزارع پرورش ماهی بخش خصوصی استان قرار گرفت.
وی،عمده محل های رها سازی بچه ماهی را تالاب های شادگان و هورالعظیم، رودخانه های کرخه، دز، کارون، مارون و تعدادی آببندان در سطح استان اعلام کرد و افزود: این رهاسازی بچهماهیان موجب افزایش تولید آبزیان و اشتغال جوامع محلی شده است.