به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری فرمانداری، شهرداری و آموزش و پرورش شهرستان باغملک، توسط اداره شیلات این شهرستان به اجرا در آمد.
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان با همکاری فرمانداری، شهرداری و آموزش و پرورش شهرستان باغملک، توسط اداره شیلات این شهرستان به اجرا در آمد.
این گزارش می افزاید، در این جشنواره قریب ۵۰۰لوح فشرده آموزشی طبخ آبزیان در بین بانوان و بازدیدکنندگان توزیع گردید.
در جشنواره طبخ آبزیان شهرستان باغملک، بیش از ۲۰نمونه انواع غذاهای دریایی ، توسط بانوان طبخ و به نمایش گذاشته شده و توسط کارشناسان بهداشتی داوری و به برترین آنها جوایز و لوح تقدیر اهدا گردید.
گفتنی است در ادامه این برنامه مهندس لجم اورک باقری به نمایندگی از شیلات خوزستان از زحمات ارگان هایی که در این جشنواره همکاری کردند تقدیر بعمل آورد
تصاویر مرتبط
|