به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نخستین جشنواره طبخ غذای آبزیان در شهرستان بهبهان و با حضور فرماندار، شهردار و مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.
مدیر کل شیلات ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت : در حال حاضر مصرف برخی عناصر غذایی در جیره غذایی کشور متعادل نیست و نقش بانوان برای اصلاح این عادت غذایی در کشور مهم و تاثیر گذار است.
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، دکتر نبی اله خون میرزایی اظهار کرد: مصرف کربوهیدراتهایی مانند نان، روغن، شکر، نوشابه و... در جیره غذایی کشور بالاست، ولی مصرف پروتئین ها و آبزیان کم است که در درازمدت تبعاتی را بر سلامت افراد در جامعه بر جای خواهد گذاشت.
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نخستین جشنواره طبخ غذای آبزیان در شهرستان بهبهان و با حضور فرماندار، شهردار و مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد. مدیر کل شیلات ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت : در حال حاضر مصرف برخی عناصر غذایی در جیره غذایی کشور متعادل نیست و نقش بانوان برای اصلاح این عادت غذایی در کشور مهم و تاثیر گذار است. به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، دکتر نبی اله خون میرزایی اظهار کرد: مصرف کربوهیدراتهایی مانند نان، روغن، شکر، نوشابه و... در جیره غذایی کشور بالاست، ولی مصرف پروتئین ها و آبزیان کم است که در درازمدت تبعاتی را بر سلامت افراد در جامعه بر جای خواهد گذاشت. خون میرزایی گفت : آمار بالای بیماری های غیر واگیردار در کشور، نشانگر عدم تعادل در جیره غذایی است. مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به مصرف جهانی آبزیان، اظهارکرد: سرانه مصرف آبزیان در کشور 2/11کیلوگرم است، ولی خوشبختانه در استان خوزستان، به جهت پیشینه صید، آبزی پروری وآبزی مصرفی، این میزان حدود8/17 کیلوگرم است که نسبت به سرانه مصرف در کشور، حدود 6کیلوگرم بیشتر است. وی تاکید کرد:کاهش فاصلهی مصرف آبزیان نسبت به مصرف جهانی را مد نظر داریم که امیدواریم با مشارکت مردم و رونق جشنواره های طبخ آبزیان با روش های نوین، بتوانیم به این هدف برسیم. مدیر کل شیلات خوزستان در ادامه این مراسم با بیان اینکه اداره شیلات بهبهان یک اداره نوپا است، افزود :مردم بهبهان از دیرباز در تاریخ، مردمی خداباور، اصالت دار، فرهنگ پرور و تمدن ساز بودند. خون میرزایی در این جشنواره که به همت اداره کل شیلات خوزستان و اداره شیلات بهبهان برگزار شد تصریح کرد : امروز این جایگاه تمدنی در بهبهان، به پشتوانهی سرمایه انسانی شهرستان بهبهان، یک جایگاه ممتاز در کشور و منطقه است. وی افزود : مهمترین دلیل این جایگاه ممتاز، سرمایه انسانی است که مردم بهبهان یا چیزی را نمی خواهند یا اگر مطالبه ای داشتند، بهترین را می خواهند و تجربهی اول جشنواره ما، طلیعه همین موضوع را برای ما به نمایش می گذارد. وی اضافه کرد : همانطور که این جشنواره یک جشنواره نمونه در سطح استان است، امیدواریم در سالهای آینده نیز با مشارکت خانواده های ارجمند، الگویی برای ادارات استان و کشور باشد. این مقام مسول خاطر نشان کرد: نخستین جشنواره طبخ آبزیان شهرستان بهبهان با حضور قریب 500خانوار در پارک قائم برگزار شد و از این تعداد، یکصد خانوار با تهیه 60نوع غذای آبزیان در این جشنواره شرکت فعال داشتند. وی افزود : در این جشنواره که کارشناسان بهداشت شهرستان بهبهان داوری را برعهده داشتند به ده نفر که بهترین غذا را تهیه کرده بودند، جوایزی اهدا گردید.
گفتنی است در این جشنواره 500بسته آموزشی ترویجی در خصوص طبخ آبزیان توسط گروه توسعه بازار شیلات خوزستان توزیع گردید. تصاویر مرتبط
|