به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان، جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، شب گدشته با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان و هیئت همراه، خانم اسماعیلی و خانم ولوی مشاوران استاندار، مهندس محمدیان مدیرکل شرکت شهرکهای صنعتی، دکتر خون میرزایی مدیرکل شیلات خوزستان و معاونین و کارشناسان شیلات خوزستان و روسای اتحادیه ها و تعاونی های آبزی پروری و فرآوری آبزیان در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اهواز برگزار شد.
دکتر خون میرزایی مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به پایین بودن میزان سرانه مصرف آبزیان در کشور، نسبت به میانگین جهانی، اظهار داشت: برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان با هدف ترویج فرهنگ آبزی مصرفی با استفاده از روشهای متنوع پخت و حفظ ارزش غذایی در دستور کار شیلات کشور قرار گرفته است .
مدیرکل شیلات خوزستان افزود: از دلایل پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور می توان به عدم آگاهی مردم از ارزش غذایی و خواص بی نظیر آبزیان در تامین سلامت جامعه و همچنین عدم آشنایی با شیوه های مختلف طبخ اشاره کرد .
در این مراسم که جمع کثیری از خانواده های اهوازی با استفاده از ماهی و میگو و پخت غداهای متنوع در این جشنواره شرکت کرده بودند، هیئت داوران با بررسی و ارزیابی دقیق غذاهای ارائه شده در جشنواره از لحاظ سلامت و حفظ ارزش غذایی و تزیین، نفرات برتر را انتخاب و به آنان جوایز نقدی و محصولات شیلاتی اهدا شد .
تصاویر مرتبط