به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، دکتر نبی اله خون میرزایی با اعلام این خبر افزود: همزمان با دهه مبارک فجر و با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه ، معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی و میگو و معرفی تنوع شیوه های طبخ آبزیان، جشنواره طبخ غذای آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان اهواز برگزار می شود.
وی افزود: خانواده های محترم اهوازی با پخت غذاهای متنوع دریایی و آبزیان، با استفاده از روشهای متنوع پخت و حفظ ارزش غذایی و تزیین آن، در این جشنواره شرکت کرده و پس از ارزیابی هیئت داوران ، به برترین های این جشنواره جوایزی اهدا خواهد شد .
گفتنی است این جشنواره در تاریخ چهار شنبه 20 بهمن ماه از ساعت 16 در محل نمایشگاه بین المللی اهواز واقع در انتهای بلوار شهید چمران (کیانپارس) برگزار می گردد وشرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است .