به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان کارگاه آموزشی تخصصی آخرین دستاوردها و استانداردهای جهانی در زمینه آبزی پروری توسط پروفسور Eric De Muylder از کشور بلژیک درتاریخ 95/2/25 در اهواز برگزار شد .
موضوعات طرح شده در این کارگاه شامل : نقش و اهمیت تغذیه و جیره غذایی مناسب در آبزی پروری ، مواد ضروری و نیمه ضروری رشد آبزیان ، آنالیز پروتئین ، اهمیت لیپید ها و کربوهیدراتها در تغذیه ، نقش فیبرها و مینرال ها در تغذیه ، استفاده از پروتئین گیاهی به جای پودر ماهی ، نحوه نگهداری خوراک در انبار وجهت آبزی پروران و کارشناسان شیلاتی در شهرستانهای اهواز برگزار گردید .
در همین راستا یکدوره کارگاه آموزشی تخصصی توسط آقای Amir Antoine Khalil از کشور فرانسه در تاریخ 95/2/26 در آبادان برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی موضوعاتی از قبیل کنترل و مدیریت وایت اسپات – کاهش و کنترل بیماری ویبریوزیس – کنترل آمونیاک و کاهش نیتروژن – بیوسکیوریتی در پرورش میگو – بهبود شرایط آب پرورش و اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها ، ارائه گردید و به در پایان به پرسشهای حاضرین در زمینه های تخصصی آبزی پروری پاسخ داده شد .