تغییر اندازه فونت:
 

اخبار

برداشت ماهیان گرمابی پرورشی با حضور معاون آبزی پروری شیلات کشور
مراسم برداشت ماهیان پرورشی گرمابی از مزرعه پرورش ماهی آبزی شهرستان دزفول با حضور دکتر عبدالحی معاون آبزی پروری شیلات کشور ، دکتر خون میرزایی مدیرکل شیلات خوزستان ، دکتر مرمضی رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور ،مهندس معدنی مدیر فنی و امور آبزی پروی شیلات کشور ، دکتر
مراسم برداشت ماهیان پرورشی گرمابی از مزرعه پرورش ماهی آبزی شهرستان دزفول با حضور دکتر عبدالحی معاون آبزی پروری شیلات کشور ، دکتر خون میرزایی مدیرکل شیلات خوزستان ، دکتر مرمضی رییس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور ،مهندس معدنی مدیر فنی و امور آبزی پروی شیلات کشور ، دکتر ایرجدوست معاون آبزی پروری شیلات خوزستان و جمعی ازمدیران شیلات خوزستان، برگزار شد .
دکتر عبدالحی با اشاره به رتبه دوم شیلات خوزستان در تولید ماهیان پرورشی در کشور ، گفت : سالانه حدود 260 هزار تن انواع آبزیان پرورشی در کشور تولید می شود که معادل 60 درصد تولیدات شیلاتی کشور است و عمدتا در استانهای خوزستان ، مازندران ، گیلان و گلستان تولید می شوند .
معاون آبزی پروری شیلات کشور افزود : رشد 13 درصدی در حوزه آبزی پروری با مشارکت بخش خصوصی ، نشاندهنده پویایی این صنعت در کشور است .
وی در ادامه افزود : حدود 50 هزار نفر بصورت مستقیم در زمینه آبزی پروری در کشور مشغول به کار هستند که سهم استان خوزستان در این بخش ، بیش از 13 هزار نفر است .
 دکتر خون میرزایی نیز گفت : ماهیان پرورشی گرمابی تولید شده در استان عمدتا از گونه های کپور ، فیتوفاگ ، آمور و بیگ هد است ،که علاوه برمصارف داخلی ، حدود 50 درصد آن به کشور عراق صادر می شود و امید است با فعالیت هایی که توسط شیلات و بخش خصوصی در حوزه بازار یابی در حال انجام است ، به بازار هدف دیگری نیز دسترسی پیدا کنیم .
مدیرکل شیلات خوزستان افزود : استان خوزستان با تولید سالانه حدود 50 هزار تن ماهی پرورشی گرمابی ، در رتبه دوم کشور قرار دارد و امیدواریم با اجرایی شدن برنامه های توسعه شیلات خوزستان ، به رتبه اول تولید ماهیان گرمابی ارتقا پیدا کنیم .

سپس معاون آبزی پروری شیلات کشور و همراهان  ، از دو مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان دزفول، بازدید کرد .

تصاویر مرتبط 


۱۹ آذر ۱۳۹۴ ۱۴:۲۵
تعداد کلیک: ۲,۰۴۳

برچسب : شیلات

نظرات بینندگان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
نام فرستنده : *
پست الکترونیک : *
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500