مدیر کل شیلات خوزستان از پایان مرحله ششم عملیات انتقال سازه های زیستگاه های مصنوعی به دریا در منطقه خورموسی خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، دکتر نبی اله خون میرزایی ، اعتبارات برای ساخت و حمل و استقرار هر مجموعه زیستگاه مصنوعی که شامل 300 قطعه سازه بتنی است را 3 میلیارد ریال خواند .
خون میرزایی تاریخچه احداث این زیستگاه های مصنوعی درخوزستان را از سال 83 بیان کرد و افزود: جنس این سازه ها بتنی وارتفاعی برابر با 2 متر دارند .
این مقام مسئول تصریح کرد : ساخت زیستگاه های مصنوعی وانتقال به دریا یکی از راهکارها برای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان است .
وی ، از جمله اهداف ساخت و انتقال سازه های مصنوعی و ایجاد زیستگاه مصنوعی دردریا را ،ایجاد مکانی امن برای آبزیان وامکان صید مستمر از دریا، اشتغال پایدار صیادان و افزایش میزان صید از دریا با توجه به حفظ وحفاظت از ذخایرآبزیان اعلام کرد .
مدیرکل شیلات خوزستان گفت : با توجه به اینکه بستر دریا در حوزه سواحل خوزستان ، عاری از هر نوع پوشش گیاهی و یا صخره ای بوده ومناسب زیست برخی گونه های آبزیان نیست ، لذا این آشیانه های مصنوعی در بستر دریا مستقر می شوند تا ماهی هایی همچون هامور ، شانک و صبیتی در این زیستگاه های مصنوعی پناه گیرند .
وی خاطر نشان کرد : از سال 83 تا کنون 6 مجموعه زیستگاه مصنوعی شامل 2048 عدد سازه بتنی ودر مساحتی حدود 45 هزار متر مربع درمنطقه خور موسی مستقر شده است .
تصاویر مرتبط