مدیر کل شیلات خوزستان گفت : از مجموع 100 هزار تن تولید آبزیان دریایی وپرورشی وآب های داخلی استان ، 10 درصد بصورت فرآوری شده مصرف می شود که پیش بینی می شود با افزایش اگاهی مصرف کنندگان پیرامون مزایای ماهیان فرآوری شده (بدون ضایعات وآماده طبخ ) مصرف آن طی 10 سال آینده به 50 درصد برسد .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، دکتر سید رحیم مغینمی اظهارداشت : دراستان خوزستان 10 واحد بسته بندی ماهی ومیگو به ظرفیت سالیانه 1200 تن ، 7 واحد تولید کنسرو به ظرفیت 35 میلیون قوطی 200-180 گرم و3 واحد تولید پودر ماهی با ظرفیت 2 هزار تن مشغول فعالیت هستند .
وی افزود : برای گسترش کمی صنایع تا سال 1404 ، احداث 5 واحد جدید بسته بندی به ظرفیت 10هزار تن ، 2 واحد تولید کنسرو به ظرفیت 7 میلیون قوطی و2 واحد تولید پودر به ظرفیت 2 هزارتن پبیش بینی شده است .