مدیر کل شیلات خوزستان گفت : سه عملیات فرآوری ،عمل آوری وبسته بندی ماهی در افزایش فرهنگ مصرف مردم از آبزیان و غذاهای دریایی درسبد غذایی وسلامتی آنها موثر است .
به گزارش روابط عمومی شیلات خوزستان ، "سید رحیم مغینمی " اظهارداشت : ماهی های پرورشی امسال به دلیل شرایط صادرات قریب 30 درصد کاهش قیمت داشتند ولی ناگفته نماند که افزایش تولید ومیزان قدرت خرید مردم هم دراین خصوص بی تاثیرنیست .
دکترمغینمی ،شرایط داشتن فرآورده خوب آبزیان را با عواملی چون صید ،پرورش ، نگهداری ، حمل ونقل ، سردخانه ، عرضه ، توزیع آبزی ونگهداری صحیح ماهی بطور استاندارد مرتبط عنوان کرد .
مدیرکل شیلات خوزستان ،درخصوص عرضه ماهی ومیگو توسط دستفروشان گفت : دست فروشان عرضه آبزیان به ظاهر ماهی را به قیمت مناسب در بازار عرضه می کننند اما ماهی که آنها می فروشند کیفیت ندارد یا اینکه مانده است .
دکترمغینمی افزود : این نوع رقابت صحیح وعلمی نیست چرا که باید زنجیره سرد برای سلامتی فراورده رعایت شود واین امر خود در کیفیت وتوزیع آن دربازار تاثیر گذار است .
وی اضافه کرد : باید فرهنگ عرضه و مصرف را در جامعه تغییرداد و برای جلوگیری از عرضه غیر استاندارد آبزیان با ورود بخش خصوصی ونظارت های خاص بر آن تلاش شود.