اولین جشنواره طبخ آبزیان به همت اداره کل شیلات خوزستان و همکاری شورای اسلامی و شهرداری دزفول در این شهرستان برگزار شد . این جشنواره با هدف آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از ارزش غذایی گوشت ماهی ، معرفی تنوع طبخ غذا با آبزیان ، معرفی پروتئین ارزشمند گوشت سفید ماهی و میگو و تثبیت بیش از پیش آن در سبد غذایی گوشت خانواده بود که مورد استقبال بی نظیر خانواده ها در این شهرستان قرار گرفت . پس از اعلام و فراخوان جشنواره بانوان علاقه مند به طبخ آبزیان اقدام به ثبت نام برای ارائه غذاهای طبخ شده دریایی و پرورش و نیز شرکت در جشنواره مذکور کردند که در پایان پس از داوری و گزینش طی مراسمی به شرکت کننده لوح تقدیر و به تعداد 30 نفر از برگزیدگان که غذاهای طبخ شده آنها معیارهای داوری از جمله کیفیت طعم و مزه غذا ـ ارزش غذای حفظ شده ، صرفه اقتصادی و تزئین را رعایت کرده بودند سکه بهار آزادی و هدایای نفیس دیگری اهدا شد ./
|
|
۲۹ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳
|
تعداد کلیک:
۲,۰۹۳
|
|