به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان، عباس مختاری، مدیرکل دفتر
بهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران شامگاه جمعه 29 اردیبهشت
ماه 1402، در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در اهواز با بیان اینکه همزمان در
3 استان دیگر نیز جشنواره در حال برگزاری است گفت: از جمله برنامه های سازمان شیلات
ایران در حوزه افزایش سرانه مصرف آبزیان تاکید بر برگزاری جشنواره غذاهای دریایی،
تنوع بخشی محصولات فراوری شده و آشنایی مردم با شیوه های پخت آبزیان به عنوان غذای
سلامتی برای عموم شهروندان با مهیا کردن فضای فیزیکی بازار به شمار می رود.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران به
ثبت رکورد بزرگترین ساندویچ ماهی ایران در اهواز اشاره کرد و افزود: این ساندویچ
60 متری با استفاده از کوبیده ماهی بیگ هد تهیه شده است و برای عموم شهروندان سرو
می شود و امیدواریم این اقدامات ارزشمند در سایر نقاط کشور نیز الگو سازی شود.
مختاری در ادامه یکی از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره ها را علاوه بر
فرهنگ سازی و ترویج مصرف آبزیان، اطمینان خاطر تولید کنندگان از داشتن یک بازار
مطمئن برای محصولات شیلاتی دانست.
گفتنی است، این جشنواره با استقبال گسترده مردم اهواز و حضور مهدی دهقانی،
مشاور رئیس سازمان و مدیرکل اموراستان های سازمان شیلات ایران، جمعی از مسئولان
استانی و با اجرای برنامه های شاد و مفرح، مسابقه آشپزی، عرضه و فروش ماهی و نمایشگاه
صنایع دستی برگزار شد.
تصاویر مرتبط