تغییر اندازه فونت:
 

مقالات

ساندویچ ماهی
روابط عمومی شیلات خوزستان   ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

طرز تهیه ساندویچ ماهی 

ساندویچ ماهی

 

مواد لازم برای 2 نفر:

پیاز: 2عدد

قارچ: 15 عدد

تن ماهی: 1 عدد

سیب زمینی:2 عدد

فلفل دلمه‌ای: 1 عدد

رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه، آویشن، پودر سیر: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در ابتدا کاری که باید انجام دهید این است که تن ماهی را به مدت بیست دقیقه در قابلمه ای بجوشانید. در این فاصله پیازهای خرد شده را سرخ کنید و سپس قارچ خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت دهید. سیب زمینی را که از قبل آبپز کرده اید را خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. بعد تن ماهی و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. حالا نوبت استفاده از رب به همراه ادویه است. ادویه شامل نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن است که می توانید به بقیه مواد اضافه کنید. مواد آماده است و شما می توانید آن را داخل نان باگت بگذارید و به همراه گوجه و خیارشور و کاهو میل کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ۲۰:۲۷