طرز تهیه کتلت ماهی
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز:1 عدد
سیر: 1حبه
شیر: نیم پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
فیله ماهی: نیم کیلو
پودر نان: نیم پیمانه
سیب زمینی پخته:2 عدد
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای پخت این کتلت ابتدا باید ماهی را آبپز کنید. برای این کار آن را با کمی آب بپزید و اجازه دهید آبش کامل کشیده شود.
پودر نان را با شیر خیس کنید و پیاز و ماهی را در چرخ گوشت چرخ کنید؛سیب زمینی های پخته را با گوشتکوب له کنید.
حالا ماهی و سیب زمینی را ترکیب کرده و بعد تخم مرغ و پودر نان خیس خورده و یک حبه سیر رنده شده را به ظرف اضافه کنید.
همه مواد را که مجدد با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید، می توانید با دست
مواد را ورز دهید. اگر مواد منسجم نیستند می توانید کمی آرد سوخاری به آن
اضافه کنید.
حالا مایه کتلت را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از گذشت یکساعت می توانید مایه کتلت را سرخ کنید. برای این کار مقداری
از مایه کتلت را برداشته و به صورت گرد درآورید و کمی پودر نان هم روی آن
بریزید و داخل روغن داغ قرار دهید.
در پایان نیز می توانید مقداری زعفران دمکرده به کتلتها اضافه کنید.