طرز تهیه ماهی کبابی
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز: 1 عدد
کره: 60 گرم
فیله ماهی :4 عدد
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه:
یک ظرف مناسب را انتخاب کرده و قطعات ماهی را در آن قرار داده و سپس روغن
زیتون را روی ماهی ها بریزید و با دست خوب ماساژ دهید تا روغن به خورد ماهی
ها برود. سپس آب پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و روی ظرف
سلفون بکشید و اجازه دهید تا حدود دو ساعت در یخچال بماند و حسابی طعم دار
شود.
به یک توری مخصوص کباب کردن ماهی نیاز دارید تا ماهی ها را داخل آن بگذارید
و کباب کنید. بعد منقل زغال را روشن کنید و توری را با فاصله روی زغال
قرار دهید. نیاز به باد زدن زغال نیست چرا که ممکن است ماهی ها بسوزند.
پس از کباب کردن، می توانید برای لذیذ تر شدن طعم ماهی ها، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی آنها بکشید.