طرز تهیه میگو پلو خوزستانی
میگو پلو خوزستانی یکی از روشهای پرطرفدار پخت میگو است که به راحتی
میتوانید آن را در منزل بپزید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم :
میگو: 500 گرم
برنج: 5 پیمانه
پیاز: 1 عدد بزرگ
سیر: 5 حبه
سبزی پلویی (گشنیز و شنبلیله): 500 گرم
تمر هندی: 1 بسته
نمک، فلفل، زردچوبه و کاری: به میزان لازم
طرز پخت میگو پلو خوزستانی
برای پخت میگو پلو خوزستانی ابتدا پیاز و سیر را خرده کرده و آنها را در
روغن تفت دهید تا طلایی شوند. پس از آن میگوها را به همراه ادویه جات به
سیر و پیاز اضافه کرده و چند دقیقه بر روی شعله زیاد گاز تفت دهید تا کمی
سرخ شوند؛ سپس سبزی پلویی را به میگوها اضافه کنید و آنها را به خوبی سرخ
کنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. در این مرحله تمر هندی آب شده و کشمشها را
به میگو و سبزی خود اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم گاز به
خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
حال باید برنج خود را آبکش کرده و مواد بالا را به صورت لایه لایه به برنج
اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیقه به خوبی دم بکشد. میگو پلو
خوزستانی شما آماده است و میتوانید آن را به همراه سیب زمینی و انواع
ترشی جات میل کنید.