تغییر اندازه فونت:
 

مقالات

میگو پلو خوزستانی
روابط عمومی شیلات خوزستان   ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

طرز تهیه میگو پلو خوزستانی

میگو پلو خوزستانی

میگو پلو خوزستانی یکی از روش‌های پرطرفدار پخت میگو است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل بپزید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. 

مواد لازم :

میگو: 500 گرم

برنج: 5 پیمانه

پیاز: 1 عدد بزرگ

سیر: 5 حبه

سبزی پلویی (گشنیز و شنبلیله): 500 گرم

تمر هندی: 1 بسته

نمک، فلفل، زردچوبه و کاری: به میزان لازم

 

طرز پخت میگو پلو خوزستانی

برای پخت میگو پلو خوزستانی ابتدا پیاز و سیر را خرده کرده و آنها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. پس از آن میگوها را به همراه ادویه جات به سیر و پیاز اضافه کرده و چند دقیقه بر روی شعله زیاد گاز تفت دهید تا کمی سرخ شوند؛ سپس سبزی پلویی را به میگوها اضافه کنید و آنها را به خوبی سرخ کنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. در این مرحله تمر هندی آب شده و کشمش‌ها را به میگو و سبزی‌ خود اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم گاز به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. حال باید برنج خود را آبکش کرده و مواد بالا را به صورت لایه لایه به برنج اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیقه به خوبی دم بکشد. میگو پلو خوزستانی شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه سیب زمینی و انواع ترشی جات میل کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ۱۷:۰۶