تغییر اندازه فونت:
صفحه اصلی
|
درباره ما
|
قوانین و مقرارت
|
پیوندها
|
اطلاعات تماس
|
تماس با ما
صفحه نخست
میز خدمت الکترونیکی
خدمات دستگاه
مجوز های صادر شده
جزییات قراردادها
ارباب رجوع
نظر سنجی از ارباب رجوع
فرم شکایت یا درخواست مردمی
میز خدمت الکترونیکی
فرمهای مورد نیاز ارباب رجوع
مستندات سیستم کیفیت
پنجره واحد خدمات
سامانه تسهیلات بانکی
پشتیبانی از افراد کم توان
درباره ما
قوانین و مقررات
شیلات شهرستانها
مناقصات
مقالات
پیوندها
کتابخانه
گالری تصاویر
مرکز آموزش
پرسشهای متداول
سالنامه آماری شیلات
نشریات آموزش و ترویج
طبخ آبزیان
آرشیو اخبار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم تماس
چارت سازمانی
انتقادها و پیشنهادها
مقالات
قلیه ماهی غذاهای دریا
روابط عمومی شیلات خوزستان
۱۳۸۸/۰۵/۱۷
قلیه ماهی غذاهای دریا
مواد لازم
:
ماهی پوست گرفته و پاک شده
یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور)
سیر
یک بوته
300
سبزی
گشنیز و شنبلیله(گرم )
تمرهندی
یک بسته
پیاز
یک عدد
متوسط
زردچوبه و نمک
به قدر دلخواه
پودر
فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی
طرز تهیه
ماهی را به اندازه ی تکه های 4×4 سانتی متر خُرد کرده و می شوییم . ماهی که برای
قلیه ماهی استفاده می کنیم بایستی بدون استخوان باشد. به همین دلیل ماهی های
:
شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت
شامل شنبلیله و گشنیز، هر کدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3
قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن
کمی تفت می دهیم. ماهی را با کمی زردچوبه و نمک، به همراه سبزی ها تفت می دهیم
.
بعد شیره تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به
مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است
.
نکات تغذیه ای
:
این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای
نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است
.
ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود
.
همچنین در تهیه این خورش به جای گوشت
قرمز از ماهی استفاده شده است که نه تنها ضرری ندارد ، بلکه دارای فواید بسیاری
است. کسانی که دارای چربی خون بالا و یا ناراحتی قلبی هستند، می توانند از این
خورشت استفاده کنند ولی به شرط آنکه مواد با مقدار کمی روغن و برای مدت کوتاهی تفت
داده شوند
.
برچسب
:
آشپزخانه آبزیان
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
1
2
3
4
5
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم
اینجا
کلیک کنید.
۵ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۲۷
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
بیانیه حریم خصوصی
|
بیانیه توافق سطح خدمات
|
راهبرد مشارکت
|
ارباب رجوع
|
قوانین و مقررات
|
شیلات شهرستانها
|
مناقصات
|
پیوندها
|
پرسشهای متداول
|
آرشیو اخبار
|
نقشه سایت
|
چارت سازمانی
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شیلات خوزستان می باشد.