تغییر اندازه فونت:
 

مقالات

کباب شیر ماهی در فر
روابط عمومی شیلات خوزستان   ۱۳۸۸/۰۱/۳۱


کباب شیر ماهی در فر کباب شیر ماهی در فر
 
مواد لازم:
 ماهی شیر                 800گرم
خامه                            3 قاشق سوپخوری
 کره ذوب شده              یک و نیم قاش سوپخوری
زعفران آب کرده             یک قاشق سوپخوری 
روغن مایع                      دو قاشق سوپخوری 
 نمک و فلفل و آبلیمو          به مقدار کافی
 
طرز تهیه:
 
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید .


   روابط عمومی شیلات خوزستان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

۵ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۳۰