تغییر اندازه فونت:
صفحه اصلی
|
درباره ما
|
قوانین و مقرارت
|
پیوندها
|
اطلاعات تماس
|
تماس با ما
صفحه نخست
میز خدمت الکترونیکی
خدمات دستگاه
مجوز های صادر شده
جزییات قراردادها
ارباب رجوع
نظر سنجی از ارباب رجوع
فرم شکایت یا درخواست مردمی
میز خدمت الکترونیکی
فرمهای مورد نیاز ارباب رجوع
مستندات سیستم کیفیت
پنجره واحد خدمات
سامانه تسهیلات بانکی
پشتیبانی از افراد کم توان
درباره ما
قوانین و مقررات
شیلات شهرستانها
مناقصات
مقالات
پیوندها
کتابخانه
گالری تصاویر
مرکز آموزش
پرسشهای متداول
سالنامه آماری شیلات
نشریات آموزش و ترویج
طبخ آبزیان
آرشیو اخبار
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم تماس
چارت سازمانی
انتقادها و پیشنهادها
مقالات
کباب شیر ماهی در فر
روابط عمومی شیلات خوزستان
۱۳۸۸/۰۱/۳۱
کباب شیر ماهی در فر
مواد لازم:
ماهی شیر 800گرم
خامه 3 قاشق سوپخوری
کره ذوب شده یک و نیم قاش سوپخوری
زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فرب گذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید .
روابط عمومی شیلات خوزستان
برچسب
:
آشپزخانه آبزیان
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
1
2
3
4
5
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم
اینجا
کلیک کنید.
۵ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۳۰
{1}
##LOC[OK]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
{1}
##LOC[OK]##
##LOC[Cancel]##
بیانیه حریم خصوصی
|
بیانیه توافق سطح خدمات
|
راهبرد مشارکت
|
ارباب رجوع
|
قوانین و مقررات
|
شیلات شهرستانها
|
مناقصات
|
پیوندها
|
پرسشهای متداول
|
آرشیو اخبار
|
نقشه سایت
|
چارت سازمانی
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شیلات خوزستان می باشد.