کنتاکی ماهی سفید با پنیر
مواد لازم :
ماهی سفید 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
آرد 1/2 پیمانه
روغن مقداری
پنیر گودا 250 گرم
طرز تهیه :
ماهی را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن به نمک آغشته کرده ، به قطعات یکدست برش می دهیم و تا جایی که امکان دارد ، تیغ های درشت ماهی را بیرون بکشید . سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمک و فلفل را اضافه می کنیم . زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده و به تخم مرغ اضافه می کنیم . آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود . بعد ماهی را در خمیر زده ، روغن را داغ کرده ، ماهی را در روغن سرخ می کنیم . سپس قطعات سرخ شده را در ظرف پیرکس که ته آن را با روغن مایع چرب کرده ایم چیده ، پنیر گودا را رنده کرده ، روی ماهی می ریزیم . در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده است به مدت 15 دقیقه بماند .
روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان