تغییر اندازه فونت:
 

مقالات

کنتاکی ماهی سفید با پنیر
روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان   ۱۳۸۸/۰۱/۳۱

کنتاکی ماهی سفید با پنیر

 مواد لازم :
ماهی سفید                    1 عدد
تخم مرغ                        3 عدد
 
نمک و فلفل                    به میزان لازم
 
زعفران سائیده               1 قاشق چایخوری
 
آرد                               1/2 پیمانه
روغن                            مقداری
 
پنیر گودا                       250 گرم  

کنتاکی ماهی سفید با پنیر



طرز تهیه :
ماهی را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن به نمک آغشته کرده ، به قطعات یکدست برش می دهیم و تا جایی که امکان دارد ، تیغ های درشت ماهی را بیرون بکشید . سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمک و فلفل را اضافه می کنیم . زعفران را در 3 قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده و به تخم مرغ اضافه می کنیم . آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و تمام مواد را مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود . بعد ماهی را در خمیر زده ، روغن را داغ کرده ، ماهی را در روغن سرخ می کنیم . سپس قطعات سرخ شده را در ظرف پیرکس که ته آن را با روغن مایع چرب کرده ایم چیده ، پنیر گودا را رنده کرده ، روی ماهی می ریزیم . در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده است به مدت 15 دقیقه بماند .  


 روابط عمومی اداره کل شیلات خوزستان

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

۵ آذر ۱۴۰۳ ۱۰:۱۸